Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe lacht met de pers: “Ocharme. Ocharme. Ocharme.”

Verhaeghe lacht met de pers: "Ocharme. Ocharme. Ocharme."

Bart Verhaeghe kijkt reikhalzend uit naar de halve finale tussen Club Brugge en AA Gent. Hij heeft dan ook vertrouwen in trainer, spelers én fans. Straks moet en zal Jan Breydel kolken als nooit tevoren!

Club kon al zeven keer op rij niet meer winnen van de Buffalo’s, maar daar is Verhaeghe duidelijk niet mee bezig. “Dat zegt mij nu eens 0,0. Echt waar, hé. Ik heb het volste vertrouwen in mijn spelers, in mijn coach en in onze ’12de man’.”

“De sfeer zal zinderend zijn, dat kan ik beloven. Al regent het pijpenstelen en waait iedereen omver: het stadion zal zich achter de ploeg zetten”, aldus onze voorzitter in Het Laatste Nieuws.

“En zelfs al wordt het op een bepaald moment 0-1, dan nóg zal ik blijven geloven in een goede afloop. Ik zie het echt zitten. Ik was vanmorgen op het stadion en het zag er schitterend uit. Ons terrein zag er ook schitterend uit. Het regende, ‘t was grauw en grijs, maar het deerde mij niet”, gaat hij verder.

Melancholisch en dramatisch over Club

Als het straks opnieuw niet lukt, dan is dat volgens Verhaeghe vooral in de ogen van de pers ‘een groot probleem’ voor Club. “Het is een perceptie dat wij het zoveel slechter doen. Als je een kieken wil kopen op de markt, heb je écht geld nodig – je koopt niets met perceptie. Maar we laten jullie schrijven.”

“Wat zou de pers zijn zonder ons? Ocharme. Ocharme. Ocharme. Wij offeren ons op opdat jullie melancholisch en dramatisch kunnen doen over Club Brugge. Maar in de afgelopen vier jaar wonnen we de beker, speelden we de kwartfinale van de Europa League, en deden we elk seizoen lang mee voor de titel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws