Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez blikt terug op Brugse periode: “Preud’homme enige die me begreep”

Vazquez blikt terug op Brugse periode: "Preud'homme enige die me begreep"

“Vazquez is misschien wel de meest geniale voetballer die ik ooit gecoacht heb”, vertelde Michel Preud’homme toen de Spanjaard Club Brugge na 4,5 jaar verliet. Die positieve samenwerking bleek wederzijds. 

“Michel Preud’homme is één van de beste trainers die ik ooit gehad heb”, vertelt Vazquez. “Hij was in België de enige die mij begreep, mij steunde en me vrijheid op het veld gaf. Ook op tactisch vlak heb ik veel van hem geleerd. Zelfs mijn fysiek is beter geworden met hem als coach.”

“Ik kan Preud’homme dus alleen maar dankbaar zijn”, gaat de middenvelder van Cruz Azul verder. “Ik wens hem nog heel veel succes, want Michel is een geweldig persoon.” Tot slot kwam Vazquez ook nog even terug op de reden van zijn vertrek. “Ik was natuurlijk graag kampioen geworden met Club Brugge, maar mijn individuele doelen had ik bereikt in België.”

“Ik wil Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe dan ook bedanken. Zij hebben begrip getoond voor mijn transfer in het midden van het seizoen. Zonder hen kon ik niet genieten van dit nieuwe avontuur in mijn leven”, besluit Vazquez bij Undergroundfootball. 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws