Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck reageert op spreekkoren: “Prima, ik heb een dik vel”

Vanhaezebrouck reageert op spreekkoren: "Prima, ik heb een dik vel"

Moeilijke tijden voor Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen. De Buffalo’s verloren vier van hun laatste vijf matchen en slikten daarbij maar liefst 10 doelpunten. De coach van de Gentenaars beseft dat er iets moet veranderen, maar wil zich niet van zijn stuk laten brengen. 

Het Albertpark kraaide zondagnamiddag van plezier: 5-2! In hun gezangen viseerde de thuisploeg Vanhaezebrouck. “Ik heb de Hein zien zakken in de zee”, klonk het. Eerder had de Brugse aanhang ook al uitgepakt met spreekkoren aan het adres van de Gent-trainer. “En dikke Hein, die gaat niet mee”, benadrukte de blauw-zwarte aanhang de misgelopen finaleplaats.

“Ik vind het ­prima dat men over mij praat en men mij viseert”, vertelt Vanhaezebrouck in HBVL. “Laat ze maar op mij schieten, ik heb een dik vel”, gaat hij verder. “Want uiteindelijk heb ik afgelopen week weinig of geen ­analyses gezien van mijn spelers. Ik neem het liever op mij.”

Tot slot gaf Vanhaezebrouck toe dat het vertrouwen slinkt bij zijn ploeg. “Na die bekeruitschakeling en de verloren competitiematch tegen Club Brugge begon de twijfel te groeien. Nochtans hadden beide wedstrijden perfect op 0-0 kunnen eindigen en dan zag het er allemaal anders uit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws