Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck: “Club heeft zelfs al 7 keer verloren”

Vanhaezebrouck: "Club heeft zelfs al 7 keer verloren"

AA Gent verloor vier van zijn vijf laatste wedstrijden en wil daar vrijdagavond tegen Lokeren verandering in brengen. In aanloop naar dat duel vergeleek Hein Vanhaezebrouck zijn ploeg met onder meer Club Brugge.

“Tegen Oostende hadden we een off-day. We moeten daar niet meer van maken dan dat. We zeiden binnenskamers nog dat we beter een strandwandeling gemaakt hadden of 5-0 forfait hadden gegeven. Dan hadden we niet zo’n tik gekregen. Maar je hebt die negatieve ervaringen nodig om sterker te worden”, aldus Vanhaezebrouck bij Stadion.

“Ook Barcelona heeft dit jaar al twee keer verloren. Dat is net maar de helft van ons hé”, benadrukte de coach van AA Gent. “We hebben nu vier keer verloren in de competitie, dat is geen drama. Anderlecht heeft ook al vier keer verloren. En Club Brugge heeft zelfs al zeven keer verloren.” Dat Club dit seizoen al 19 keer won, ‘vergat’ Vanhaezebrouck te vermelden 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws