Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken moet Wesley helpen tijdens overwinningsgezangen

Vanaken moet Wesley helpen tijdens overwinningsgezangen

Nauwelijks acht minuten had winteraanwinst Wesley nodig om de netten te doen trillen in Jan Breydel. De 19-jarige Braziliaan was dan ook in zijn nopjes. Lang na affluiten ging hij nog met veel plezier op de foto bij heel wat fans. En ook net na de wedstrijd stond de jonge aanvaller in the picture.

De Brugse spelersgroep gunde het Wesley immers om de overwinningsgezangen te dirigeren. Hans Vanaken, die de nieuwkomer tijdens de match van een geniale assist voorzag, stond hem ook na de match bij.

De middenvelder fluisterde Wesley namelijk in wat hij precies moest zingen. Bij Club leren ze dus snel, want onlangs had Ludovic Butelle nog geen hulpje om het Brugse overwinningslied voor te kauwen. Al zorgde dat toen wel voor hilarische taferelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws