Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken is ambitieus: “Nog iets beter”

Vanaken is ambitieus: "Nog iets beter"

Club Brugge verpletterde vrijdagavond Westerlo. Hans Vanaken was opnieuw een erg belangrijke schakel in de 6-0-overwinning van de Brugse machine. 

“Dat ik nu elke match speel, is goed voor mij”, vertelt Vanaken in Stadion. “Je ziet dat ik mijn niveau opkrik als ik elke week aan de bak kom. Na Nieuwjaar heb ik een boost gekregen, zowel qua spel als vertrouwen.”

“Of ik dicht tegen mijn topvorm aanleun?”, gaat de middenvelder verder. “Ik wil graag dit niveau aanhouden in de bekerfinale en de play-offs, maar dan zou ik graag nog iets beter zijn dan nu het geval is”, besluit een ambitieuze Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws