Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Vaerenbergh en Brodic trefzeker voor Brugse beloften

Van Vaerenbergh en Brodic trefzeker voor Brugse beloften

Normaal gesproken speelden de Brugse beloften vandaag een competitiewedstrijd tegen Anderlecht. Maar dat plan ging niet door. Daarom oefende blauw-zwart vanavond tegen Sparta Petegem.

Bij Club was er met Fran Brodic een opvallende naam tussen de lijnen. De 19-jarige Kroaat werd afgelopen zomer uitgeleend aan Antwerp, maar keerde terug naar Club omdat The Great Old hem niet langer nodig achtte in zijn spelerskern. Door blessures verzamelde Brodic slechts 57 minuten bij de tweedeklasser.

Intussen traint de jonge aanvaller bij de beloften van Club Brugge en liet hij zich vandaag opmerken in de oefenwedstrijd tegen derdeklasser Petegem. Hij nam twee doelpunten voor zijn rekening, waarvan één penalty. Dennis Van Vaerenbergh deed nog beter. Hij maakte een hattrick. Thibault Vlietinck vond tot slot één keer de weg naar doel in de 1-6-overwinning van Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws