Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Heyden laat zich uit over titelkansen Club

Van der Heyden laat zich uit over titelkansen Club

Club Brugge raast momenteel door de Jupiler Pro League en hoopt straks om eindelijk die felbegeerde landstitel te kunnen binnenhalen. Ex-speler Peter Van der Heyden wikt en weegt de titelkansen van blauw-zwart.

“Het is mooi om te zien dat Club nu eindelijk een typische speelstijl beet heeft. Het etaleert een serieuze drang naar voren en neemt niet langer een afwachtende houding aan. Dat was in het verleden wel eens anders”, aldus onze ex-linksachter.

“Volgens mij is de klik er gekomen na die twee wedstrijden tegen AA Gent. Sindsdien zie je dat de jongens veel meer vertrouwen hebben. Ze durven vrijuit spelen en gaan er voor de volle 100% voor. Ja, ze kunnen me best wel bekoren”, geeft hij toe.

“Maar Club heeft natuurlijk nog een lange weg te gaan vooraleer het mag hopen op de titel”, gaat Van der Heyden verder in zijn gesprek met Voetbalkrant. “Het gaat dan waarschijnlijk wel als leider naar de play-offs trekken, maar wat stelt dat voor? Als Anderlecht, of zelfs Standard, een goede reeks neerzet, kan het nog kampioen worden. Er gebeuren elk jaar rare dingen in de play-offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws