Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thompson en Brusselmans verklaren waarom Club kampioen wordt

Thompson en Brusselmans verklaren waarom Club kampioen wordt

Club Brugge is dé winnaar van het weekend. Het won zelf met 6-0 van Westerlo en zag Gent en Anderlecht onderuit gaan. Kenny Thompson en Herman Brusselmans denken dan ook dat blauw-zwart kampioen wordt.

Johan Boskamp zegt het al een heel seizoen, maar nu denken ook Thompson en Brusselmans dat Club de grootste kans heeft om de landstitel binnen te halen. “Zij hebben het beste geheel. En op dit moment brengen ze het beste voetbal”, aldus de verdediger van Beerschot Wilrijk bij PlaySports.

Brusselmans spreekt zijn voorkeur uit voor paars-wit, maar denkt eveneens dat Michel Preud’homme en zijn manschappen aan het langste eind zullen trekken. “AA Gent zal het wel niet worden, want zij zijn heel slecht bezig. Ik vrees dat Club Brugge kampioen wordt, omdat zij op dit moment gewoon het beste zijn”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws