Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Tegen Club Brugge is geen probleem, we gaan zéker winnen”

Tegen Club Brugge is geen probleem, we gaan zéker winnen

Zondagnamiddag om 14.30 uur nemen KV Oostende en Club Brugge het tegen elkaar op in het Albertparkstadion. De supporters van beide ploegen zien de West-Vlaamse derby alvast helemaal zitten.

Zowel bij de Kustboys als bij blauw-zwart stond er deze week een open training op het programma. Bij KVO leverde dat 10 kijklustigen op, bij Club 100. De fans van beide ploegen blikken met vertrouwen vooruit. “We hebben een enorme boost gekregen door het bereiken van de bekerfinale”, klinkt het bij Club.

Bij Oostende gaan ze nog een stapje verder: “De belangrijkste match, in Lokeren, hebben we gewonnen. Nu tegen Club gaat dat zeker geen probleem zijn. Die match winnen we zeker”, aldus een zelfzekere KVO-fan. Trainer Yves Vanderhaeghe is wat voorzichtiger, maar wil graag revanche nemen voor de heenmatch. “We hebben in Jan Breydel met 1-0 verloren, maar dat was niet helemaal verdiend vond ik.”


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws