Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stijnen prijst Club-spits: “Hij legt er elk seizoen 20 binnen”

Stijnen prijst Club-spits: "Hij legt er elk seizoen 20 binnen"

Club Brugge heeft met 58 gemaakte doelpunten veruit de meest productieve aanval in de Jupiler Pro League. Abdoulay Diaby (12) en Jelle Vossen (9) leveren de grootste bijdrage voor de Brugse doelpuntenproductie. Daarna volgen Lior Refaelov (5), Hans Vanaken (5) en Ruud Vormer (5).

Vossen moest afgelopen weken vrede nemen met een plaatsje op de bank. “Misschien wil Michel Preud’homme hem nog wat rust geven, maar hij zal zijn plaats wel terug innemen”, vertelt Stijn Stijnen in TVL Sportcafé.

“Vossen legt er elk seizoen twintig binnen. Zeker bij een ploeg als Club Brugge”, is de ex-doelman van mening. “Jelle zal zich nog wel bewijzen. Hij zal zijn goaltjes en belangrijke doelpunten nog wel maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws