Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons op zijn best: “Waarom veranderen Sven?”

Simons op zijn best Waarom veranderen Sven

Club Brugge vatte afgelopen zondag vol vertrouwen de competitiewedstrijd tegen AA Gent aan. Blauw-zwart had de Buffalo’s eerder die week immers met 1-0 verslagen in de halve finale van de beker. De exponent van dat zelfvertrouwen was Timmy Simons. 

De aanvoerder van Club begon namelijk op heerlijke wijze aan zijn wedstrijd. Gent-kapitein Sven Kums verloor de toss en kon er bijgevolg niet voor zorgen dat blauw-zwart al in de eerste helft naar zijn spionkop moest spelen.

“Waarom veranderen Sven, hé? Waarom veranderen?”, zette Simons de toon voor zijn sterke wedstrijd. Een psychologische tik of gewoon een grapje?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws