Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer heeft goed nieuws voor Club-supporters

Ruud Vormer heeft goed nieuws voor Club-supporters

Club Brugge moet het een tijdje zonder Ruud Vormer stellen. Maar toch heeft de Nederlandse sterkhouder goed nieuws voor de supporters van blauw-zwart.

“Ik heb een beetje last van mijn adductoren. Tijdens de wedstrijd zelf ging het wel, maar als ik dan daarna in bed lag, had ik vreselijke pijn”, vertelt Vormer in Stadion. “Zelfs met niezen had ik pijn. Dus was het een goed moment om te rusten.”

“Intussen gaat het al beter met me”, gaat de middenvelder verder. “Of ik nog speel voor de Play-Offs van start gaan? Ja, ja, daar ga ik wel vanuit, 100%!” Vormer staat dus dicht bij zijn terugkeer en wil er ook in het Koning Boudewijnstadion bij zijn. “Ik hoop dat de bekerfinale geen probleem wordt. Dan wil ik weer helemaal fris zijn.”

Bijkomend voordeel voor Vormer is dat zijn echtgenoot dokter is. Dat komt deze dagen goed van pas. “Als ze thuis is, helpt ze me en verzorgt ze me. Dat is altijd wel handig.” Tot slot kwam de Nederlander terug op het rotatiesysteem van Preud’homme. “In de ploeg is daar nooit gezeik over geweest, dus voor ons was er geen probleem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws