Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Reviewcommissie neemt opvallende beslissing

Reviewcommissie neemt opvallende beslissing

De 28ste speeldag in de Jupiler Pro League had heel wat doelpunten in petto, maar naar goede gewoonte waren er ook tal van betwistbare fases. Maar daarover werd er een opvallend besluit genomen door de Reviewcommissie.

Zo herinneren wij ons natuurlijk de fase waarbij Ruslan Malinovsky met zijn voet vooruit een overtreding beging op Stefano Denswil (zie foto bovenaan). Maar voetballiefhebbers die afgelopen weekend veel wedstrijden gezien hebben, zagen nog heel wat andere stevige overtredingen.

Zo ging Steven Defour zijn boekje te buiten, vochten Victor Valdes en Kara Mbodj een robbertje uit, kwamen Benito Raman en Henrik Dalsgaard onzacht in aanraking met elkaar en sloeg Samuel Gigot in het gezicht van Mats Rits.

“De Reviewcommissie analyseerde 8 fases naar aanleiding van speeldag 28 in de Jupiler Pro League, maar besliste om niemand te laten vervolgen door het Bondsparket”, aldus Competitions Director Thibault De Gendt. Wie weet zit De Mol wel in de Reviewcommissie? 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws