Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov schiet Club naar de leiding

Refaelov schiet Club naar de leiding

Club Brugge heeft Gent voor de tweede keer op vijf dagen tijd geklopt. Een uitstekende organisatie, mentaliteit en twaalfde man lagen opnieuw aan de basis van de Brugse overwinning.

Club begon, net zoals woensdag, erg goed aan de wedstrijd. Blauw-zwart zette hoog druk en versierde meteen enkele kansen via De Bock, Diaby en Vormer. Naarmate de eerste helft vorderde, probeerden de Buffalo’s het evenwicht te herstellen. Dejaegere nam de eerste Gentse doelpoging voor zijn rekening, maar trof het zijnet.

Net voor de rust ging Club nadrukkelijk op zoek naar het openingsdoelpunt. Meunier stuurde Diaby diep, maar de Franse Malinees kon de bal net niet goed genoeg meenemen om goed af te drukken. Zo gingen we rusten met de brilscore op het bord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. En dat werd na een uur beloond. Izquierdo kapte zich vrij in de zestien en Neto zag geen andere optie dan de Brugse aanvaller neer te leggen. Delferière wees terecht naar de stip. Refaelov ging achter de bal staan en schoot het leer keurig voorbij Sels.

Aan de overkant moest Butelle nauwelijks werk verrichten, al kreeg hij één keer de hulp van De Bock, die de bal vanop de doellijn keerde. In de slotminuten liet invaller Vossen de 2-0 nog liggen, maar Club hield stand en springt naar de eerste plaats!

Samenvatting Club Brugge – AA Gent

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws