Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov praat honderduit over aanbiedingen: “Twee miljoen per jaar, maar ik ben hier graag!”

Refaelov praat honderduit over transferaanbiedingen: "Twee miljoen per jaar, maar ik ben hier graag!"

Lior Refaelov streek in de zomer van 2011 in Jan Breydel neer en groeide uit tot een erg belangrijke pion bij Club Brugge. Deze zomer kon hij blauw-zwart echter verlaten voor een lucratief aanbod, maar de Israëliër bedankte. 

“Twee miljoen euro per jaar en een contract voor drie seizoenen. Ik durf daar eerlijk over te zijn. In juni heb ik thuis veel zitten discussiëren met mijn vrouw en mijn manager”, vertelt Refaelov in Sport/Voetbalmagazine.

“Soms kan je moeilijk neen zeggen tegen dat soort aanbiedingen, maar er speelt meer mee dan geld. Er is de club hier, er was de familie thuis, mijn dochtertje was amper een maand oud. Ik ben nog nooit in China geweest, maar mensen vertelden me dat het er niet ideaal is om te leven.”

Slechts twee clubs

“Nadien kwamen er nog aanbiedingen uit Spanje en Engeland, maar niet van topteams”, gaat hij verder. “En daar heb ik niks te zoeken. Meer geld en een betere competitie is één, maar misschien ga je een paar maanden later Club Brugge al missen. Niet vergeten: ik ben 29, maar heb in mijn voetballeven slechts twee teams gehad, Maccabi Haifa en Club Brugge.”

“Ik hou van stabiliteit. Ik hou ook van risico, maar alleen in de zakenwereld. Die spits van Roma, Gervinho, is anders, heb ik net gelezen. Die geeft een topteam in Italië op voor het grote geld in China. Allicht gaat het bij hem nog om heel andere bedragen, maar ik betreur niks, laat dat duidelijk zijn. Ik ben hier zeer graag”, besluit onze middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws