Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov, Poulain en Izquierdo (even) aan de kant

Refaelov, Poulain en Izquierdo (even) aan de kant

Club Brugge bereidt zich momenteel voor op de moeilijke verplaatsing naar de Cristal Arena. Daar zal blauw-zwart het sowieso zonder sterkhouders Abdoulay Diaby en Ruud Vormer moeten doen. Ook op de training van woensdag bleven enkele manschappen aan de kant met kwaaltjes.

Dinsdag waren er al heel wat afwezigen op de Brugse training en ook woensdag moesten enkele jongens verstek geven voor de oefensessie. Zo kreeg José Izquierdo opnieuw rust van Preud’homme.

Ook Lior Refaelov en Benoît Poulain bleven volgens HLN aan de kant met lichte hinder. Het drietal zou echter eerstdaags aansluiten bij de groep. Normaal gesproken komt de wedstrijd van zondag in Genk niet in gevaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws