Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Refaelov liep alsof hij een motortje in zijn frame had”

"Refaelov liep alsof hij een motortje in zijn frame had"

Club Brugge won afgelopen week zowel in de beker als in de competitie met het kleinste verschil van AA Gent. Dat had blauw-zwart onder meer te danken aan een uitstekende mentaliteit. 

“Enerzijds chapeau voor Gent, want zij hebben Club gedwongen om die twee wedstrijden met hoge druk en vanuit de omschakeling aan te pakken. Maar anderzijds ook chapeau voor Brugge. Want Bjorn (Engels was te gast in Extra Time, nvdr), jij zegt dat je wist dat Lior Refaelov en José Izquierdo zo goed kunnen lopen, maar om ze dat daadwerkelijk te laten doen… Dat is nog iets anders”, opent Filip Joos zijn betoog.

“Je moet het in hun hoofd kunnen krijgen als Michel Preud’homme zijnde”, gaat hij verder. “Doe dat en de ploeg zal er wel bij varen. Want ze kunnen door al dat loopwerk minder creatief zijn. Je kan niet meer van hen verwachten dat zij de beslissende assist geven. En daarom waren er dan ook niet al te veel kansen in beide matchen.”

“Ik heb die Refaelov nog nooit zo zien rennen en lopen”, voegt Jan Mulder eraan toe. “Alsof hij een motortje in zijn… frame had!”, kreeg de Nederlandse analist de lachers op zijn hand. “En Timmy Simons ook hé. Niet te geloven!”, besloot hij vol bewondering.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws