Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet opvallende titelkandidaat

Preud'homme ziet opvallende titelkandidaat

Club Brugge, AA Gent en Anderlecht worden door quasi iedereen naar voren geschoven als de drie grote titelkandidaten. Michel Preud’homme rekent daar nog een andere ploeg bij.

Volgens de Brugse coach moet er namelijk nog altijd rekening gehouden worden met KV Oostende, de tegenstander van komende zondag. “We kennen het spelsysteem van KVO. Een wedstrijd op hun veld is voor geen enkele club een makkelijke opdracht”, vertelt hij op de officiële website.

“Er wacht ons wellicht een warme ontvangst. Club is dat intussen al gewoon, want het is vaak zo op verplaatsing. KVO draait een zeer goed seizoen en ook vandaag durf ik ze nog bij de titelkandidaten rekenen. Maak maar eens de rekening wanneer de punten halfweg maart worden gehalveerd. Het kan snel keren”, beseft Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws