Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet Brugse spits opnieuw uitvallen

Preud'homme ziet Brugse spits opnieuw uitvallen

Zondag trekt Club Brugge naar het Albertparkstadion om KV Oostende te bekampen. Vandaag trainde blauw-zwart onder toeziend oog van heel wat fans in aanloop naar die competitiewedstrijd. Jammer genoeg blesseerde Leandro Pereira zich opnieuw.

Pereira heeft al sinds de winterstage in San Roque last van een enkelblessure, maar was intussen aan de beterhand. Vandaag hervatte hij zelfs de groepstraining. Toch speelde deze kwetsuur hem al snel opnieuw parten.

De Braziliaan viel namelijk opnieuw uit met diezelfde enkelblessure. Dat meldt HLN. Hij geraakt dus sowieso niet speelklaar voor zondag. Bij de Kustboys daarentegen zal topschutter Gohi Bi Cyriac wel inzetbaar zijn. Hij trainde vandaag voluit met de manschappen van Yves Vanderhaeghe. Didier Ovono valt uit met een knieblessure. Wouter Biebauw vervangt hem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws