Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme verklaart waarom hij Meunier wisselde

Preud'homme verklaart waarom hij Meunier wisselde

Een klein half uur voor tijd wisselde Michel Preud’homme Thomas Meunier voor Davy De fauw. Een opmerkelijke wissel, aangezien de 24-jarige rechtsachter degelijk stond te spelen en het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. 

“Ik heb Thomas gewisseld omdat hij aangaf dat hij last had van de adductoren”, vertelt Preud’homme aan PlaySports. “Davy was dan een logische keuze.” Tegelijkertijd haalde de Brugse coach ook Jelle Vossen naar de kant voor Wesley Moraes.

“Jelle heeft het geprobeerd, maar hij kon de bal moeilijk bijhouden vandaag. Daarom koos ik voor Wesley. Jammer genoeg is het niet meer gelukt om nog punten te pakken. Na de 0-1 moeten wij die wedstrijd naar ons toetrekken. Dat is een les voor Play-Off I”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws