Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert op penaltyfout De Bock

Preud'homme reageert op penaltyfout De Bock Daar heb ik problemen mee

Club Brugge heeft na zeven opeenvolgende overwinningen nog eens kennis gemaakt met de zure smaak van een nederlaag. Na een felbevochten duel werd het 3-2 voor KRC Genk. 

“Deze nederlaag had niet gemoeten”, vertelt Preud’homme aan PlaySports. “We begonnen perfect en maken de 0-1 op verplaatsing. Dat is een ideaal scenario en dan moet je op die manier blijven voetballen. We wilden na het openingsdoelpunt te veel controleren, maar dat moest niet.”

“We hebben Genk in de wedstrijd laten komen en met hun aanvallende sterkte heb je dan een probleem.” Vooral met de eerste twee doelpunten die Club incasseerde had de Brugse coach het moeilijk. “Ik heb een probleem met de manier waarop Genk scoorde. Die penalty was niet nodig. De aanval was voorbij en de bal was 20 meter verder. Ik zeg niet dat het een fout is van de scheidsrechter, maar De Bock moet dat niet doen.”

Aan de 2-1 van Buffel ging een stevige overtreding van Malinovsky vooraf. “Dat was een overduidelijke fout op Denswil, met de voet vooruit. Normaal gesproken is dat gewoon geen doelpunt. Misschien blijft het anders 1-1 en als wij die twee eerste goals niet weggeven blijft het misschien zelfs 0-1”, besluit Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws