Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert kort op geruchten Al Ahly

Preud'homme reageert kort op geruchten Al Ahly

De laatste weken verschijnt in de Egyptische media uitvoerig dat Al Ahly Michel Preud’homme zal binnenhalen. De leider in de Egyptische eerste klasse zit namelijk zonder coach.

De Egyptenaren belden op de lokale televisie zelfs met de zogenaamde makelaar van de Brugse coach en verkondigden dat Preud’homme open stond voor een overgang naar Al Ahly. Een officieel bod zou niet meer lang op zich laten wachten. Maar dat alles is een broodjeaapverhaal, volledig verzonnen met andere woorden.

Niet dat Al Ahly geen interesse heeft in Preud’homme (want die is er wel degelijk), maar voor de Luikenaar is een vertrek bij Club Brugge helemaal niet aan de orde. Het Nieuwsblad polste bij de Brugse trainer en daaruit bleek dat Preud’homme resoluut bedankte voor het exotische trainersavontuur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws