Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Nog beter dan woensdag”

Preud'homme: "Nog beter dan woensdag"

Club Brugge won zondagnamiddag, net zoals in de halve finale van de beker, met 1-0 van AA Gent. Het plannetje van Michel Preud’homme werkte dus opnieuw.

“We hebben de paslijnen van Gent proberen af te sluiten en dat is heel goed gelukt”, opent Preud’homme bij PlaySports. “Ik denk dat we een betere wedstrijd hebben gespeeld dan woensdag. Met nog meer kansen en ook beter voetbal.”

Eén van de belangrijkste schakels in het defensieve compartiment was ongetwijfeld Bjorn Engels. “Hij heeft dat inderdaad heel goed gedaan, maar ook Denswil. Met deze aanpak komen we vaak man tegen man achteraan en dan heb je twee goede centrale verdedigers, alsook backs, nodig. Ook De Bock speelde heel sterk, maar om zo’n prestatie als vandaag neer te zetten, moet iedereen top zijn. En heel geconcentreerd”, voegt de Brugse coach eraan toe.

Tot slot kreeg Preud’homme de vraag of hij nu minder gaat roteren. De Luikenaar koos vandaag immers voor dezelfde elf als woensdag. “We gaan dat eerst analyseren en dan zien we wel wat we gaan doen tegen Oostende. De fysieke paraatheid van de spelers is op dit moment alleszins heel hoog. We gaan proberen de juiste oplossing te vinden. Ik kijk altijd welke speler het best past voor welke wedstrijd. Want die andere jongens hebben we ook nodig”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws