Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme moet opnieuw sterkhouder missen tegen Westerlo

Preud'homme moet opnieuw sterkhouder missen tegen Westerlo

Vrijdagavond ontvangt Club Brugge in eigen huis het Westerlo van Bob Peeters. Een op het eerste zicht makkelijke opdracht, maar de Kemphanen klopten afgelopen weekend ook onverwacht Standard met 2-0. Blauw-zwart is dus gewaarschuwd, want een kat in degradatienood kan rare sprongen maken.

Michel Preud’homme kan tegen Westerlo opnieuw geen beroep doen op Ruud Vormer. De Nederlandse middenvelder was er ook tegen Oostende niet bij vanwege zijn buikspierblessure. Bepaalde media meldden echter dat Vormer wél fit is, maar dat klopt volgens onze informatie niet.

Vormer wordt uit voorzorg aan de kant gelaten, om zo op lange termijn pubalgie te voorkomen. Eerder waren Felipe Gedoz en José Izquierdo lange tijd out door diezelfde blessure. Gedoz en Pereira zouden tot slot wél inzetbaar zijn komende vrijdag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws