Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme en Maes over Vossen: “Het voetbal is geëvolueerd”

Preud'homme en Maes over Vossen Het voetbal is geëvolueerd

Voor Jelle Vossen wordt het ongetwijfeld een speciale zondagnamiddag. De 26-jarige Limburger keert immers terug naar het stadion waar het voor hem allemaal begon. 

Volgens Preud’homme zijn er echter geen aanwijzingen van nervositeit bij Vossen. “Jelle bereidt zich voor zoals hij dat elke week doet. Maar er zijn vaak randverhalen”, vertelt de Brugse coach in HLN. “Tegenwoordig ben je een slechterik als je niet heel je loopbaan voor één club speelt, maar het voetbal is geëvolueerd.”

Peter Maes gaat ervan uit dat het een beladen duel zal worden. “De terugkeer van Jelle zal de gemoederen verhitten op de tribunes, maar op het veld mag dat geen rol spelen. Club Brugge is meer dan Jelle Vossen”, besluit de coach van Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws