Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pakte Vossen bewust geel tegen Oostende?

Pakte Vossen bewust geel tegen Oostende?

Zondagnamiddag mocht Jelle Vossen tegen Oostende zo’n 20 minuten voor tijd invallen voor Abdoulay Diaby. In die korte tijd nam de Brugse spits helemaal in het slot van de wedstrijd een op het eerste zicht onnodige gele kaart. Maar is dat wel zo?

Dat spelers geel krijgen omdat ze voor de bal gaan staan om een vrijschop te verhinderen, zien we wel vaker. Maar in de 93ste minuut en bij een veilige 0-2-voorsprong zien we dat zelden.

Vossen deed het toch en kreeg zo van scheidsrechter Vertenten zijn vijfde gele kaart dit seizoen. Dat betekent dat de 26-jarige Limburger geschorst is voor de wedstrijd tegen Westerlo, maar dat hij de week nadien wel sowieso in actie kan komen in de match tegen ex-ploeg Genk. Een bewuste keuze?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws