Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opsteker voor Club met oog op wedstrijd tegen Genk

Opsteker voor Club met oog op wedstrijd tegen Genk

Club Brugge gaat zondagnamiddag in de Cristal Arena op zoek naar een achtste opeenvolgende overwinning in de Jupiler Pro League. Op Vormer en Diaby na kan Michel Preud’homme over zijn basiself beschikken tegen Genk.

Momenteel behoren enkel Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren), Dion Cools (patellapees) en Bernie Ibini (kuitbeen) tot de Brugse lappenmand.

Deze week waren er nochtans enkele spelers met wat kwaaltjes. Onder hen Lior Refaelov (buikspieren) en José Izquierdo (rust). Het tweetal kon vrijdag echter zonder problemen voluit trainen en beide spelers worden zondag dan ook aan de aftrap verwacht.

Uiteindelijk geraakte ook Benoît Poulain (adductoren) fit. Maar volgens HLN zal de Fransman opnieuw naar de bank verhuizen. Voor Michel Preud’homme en Laurens De Bock wordt het overigens een speciale wedstrijd. Zowel onze coach als linksachter staan immers voor hun 100ste competitiewedstrijd in het shirt van blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws