Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Op deze manier is Club geen terechte bekerfinalist”

"Op deze manier is Club geen terechte bekerfinalist"

Club Brugge versloeg woensdagavond AA Gent met het kleinste verschil dankzij een uitstekende organisatie, veel strijdlust en een fenomenale twaalfde man. Toch is niet iedereen het erover eens dat blauw-zwart de bekerfinale verdiende.

Abdoulay Diaby tekende na twintig minuten voor het enige doelpunt in de wedstrijd, na slap verdedigend werk bij de Buffalo’s. “Thuis slikten we ook al zo’n doelpunt”, zucht Thomas Foket in Het Laatste Nieuws.

“Die treffer heeft het voor ons ambetant gemaakt, anders hadden we wellicht met 2-0 of 3-0 gewonnen. Dan mag je hier (in Jan Breydel, nvdr) nog een tegengoal krijgen. Ja, dit komt hard aan”, gaat hij verder. “Ik heb nog nooit een bekerfinale gespeeld. Het was ook het enige wat deze groep nog niet bereikt had.”

“Of Club een terechte finalist is? Nee. Als je twee keer negentig minuten verdedigt, dan verdien je het niet om naar de finale te gaan”, besluit een gefrustreerde Foket.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws