Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Brugse stadionspeaker was in vorm tegen Westerlo

Ook Brugse stadionspeaker was in vorm tegen Westerlo

Club Brugge liet vrijdagavond geen spaander heel van Westerlo en beleefde dan ook een absolute topavond. Ook de Brugse stadionspeaker was in zijn nopjes.

Zowel de fans, de spelers als Michel Preud’homme waren gisteren op dreef. Maar ook de stadionspeaker deed zijn duit in het zakje. De 6-0-eindstand kwam er via de voet van Kenneth Schuermans. Hij duwde de voorzet van Thomas Meunier ongelukkig in eigen doel.

Ofwel wilde de Westerlo-verdediger iets te nadrukkelijk in de verf zetten dat hij Club-supporter is. “6-0 met een prachtige assist van Thomaaaaaaaasss…”, gaf de Brugse stadionspeaker het doelpunt alsnog een blauw-zwarte toets! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws