Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club laat jong talent vertrekken naar VS

OFFICIEEL: Club laat jong talent vertrekken naar VS

Aangezien de transfermarkt in de Verenigde Staten nog altijd open is, realiseerde Club Brugge alsnog een uitgaande transfer. Dylan Damraoui mocht van blauw-zwart immers vertrekken.

De 18-jarige Damraoui verlaat Club voor Portland Timbers. Dat meldt de officiële website van de Amerikaanse club. De creatieve middenvelder stond bekend om zijn gave techniek en goeie dribbel, maar kon zich bij de Brugse beloften nooit doorzetten.

De jongen die opviel door zijn weelderige haardos was jeugdinternational bij de U16 tot en met U19. Bij Portland Timbers zal Damraoui in eerste instantie aansluiten bij het tweede elftal. Veel succes Dylan!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws