Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Castelletto op uitleenbasis naar Moeskroen

OFFICIEEL Castelletto op uitleenbasis naar Moeskroen

Jean-Charles Castelletto kon bij Club nauwelijks op speelminuten rekenen en met de komst van Benoît Poulain was er niet meteen beterschap in zicht. De 21-jarige Fransman mag dan ook elders speelminuten vergaren. 

In eerste instantie leek Castelletto naar Westerlo te trekken, maar plots kwam de centrale verdediger ter sprake tijdens de onderhandelingen met Kortrijk-aanwinst Poulain. Tot Ken Choo, de rechterhand van eigenaar Vincent Tan, zich met de zaken kwam bemoeien. Hij bleek immers geen fan van spelers die gehuurd worden en blies de overgang in extremis af.

Uiteindelijk belandt Castelletto dan toch bij een eersteklasser. Hij trekt tot het einde van het seizoen naar Moeskroen. Er is géén aankoopoptie in de overeenkomst opgenomen. Club hoopt vandaag ook een oplossing te vinden voor doelman op overschot Sinan Bolat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws