Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder is het niet eens met Engels: “Je bent 10 klassen beter!”

Mulder is het niet eens met Engels: "Je bent 10x beter!"

Bjorn Engels was maandagavond te gast bij Extra Time. De Brugse verdediger kreeg naar goede gewoonte vooraf een aantal ja/nee-vragen voorgeschoteld.

Daarin werd Engels onder meer gevraagd of ze hem bij Extra Time beter mogen vinden dan Manchester City-verdediger Otamendi. “Nee”, lachte de 21-jarige verdediger. Maar daar was Jan Mulder het niet mee eens. “Als jij het niet wil zeggen, dan zal ik het zeggen”, reageerde de Nederlandse analist. “Je bent 10 klassen beter dan Otamendi!”

En daar bleef de lofzang voor Engels niet bij. “Bjorn moet mee naar het EK. Ik zou als spits veel liever tegen een Denayer of Lombaerts spelen dan tegen Engels. Hij is iemand die je zo nu en dan een rotschop geeft.”

De Brugse verdediger relativeerde die uitspraak echter meteen. “We moeten realistisch zijn. Ik ben 14 maanden out geweest en nu nog maar 1,5 maand fit. Ik heb nog veel stappen te zetten”, aldus Engels. Vooraf kreeg hij trouwens ook nog enkele vragen waarbij hij een keuze moest maken tussen 2 items: “Kampioen met Club Brugge of mee met de Rode Duivels naar het EK?” – “Kampioen met Club Brugge”, zei Engels zonder twijfelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws