Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier over Vanhaezebrouck: “Wij lezen ook de kranten”

Meunier over Vanhaezebrouck: "Wij lezen ook de kranten"

In aanloop naar de competitiewedstrijd tussen Club Brugge en AA Gent haalde Hein Vanhaezebrouck uit naar alles wat blauw-zwart ziet. Thomas Meunier kon zich alleszins niet vinden in die houding van de Gentse coach.

Volgens de rechtsachter van Club was blauw-zwart extra gemotiveerd door de manier waarop Vanhaezebrouck in de pers uithaalde. “Ik was ontgoocheld in Hein”, bekent Meunier in HLN. “Als zijn ploeg draait, is alles positief en zorgt hij ervoor dat iedereen hem leuk en aangenaam vindt.”

“Nu verloor hij één keer en ging hij aan het klagen. Dat geeft de tegenstander nóg meer zin. Ik vind Vanhaezebrouck een grote trainer die het niet nodig heeft om in de kranten te huilen. Voor mij heeft dit ons vandaag zeker gemotiveerd, want wij lezen ook de kranten.”

“Let op, het is zijn manier van communiceren, want een slechte mens is het niet. Ik loop ondanks dit voorval nog steeds hoog met hem op. De scheidsrechter (Sébastien Delferière, nvdr) heeft het gezien de omstandigheden overigens fantastisch gedaan. Voor Johan Verbist (die de bekermatch van woensdag floot, nvdr) geldt hetzelfde”, aldus Meunier. Ruud Vormer vond het allemaal zo erg niet: “De boel een beetje opfokken, dat is toch mooi?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws