Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maes staat voor nieuwe uitdaging tegen Club Brugge: “Een ander Genk”

Maes staat voor nieuwe uitdaging tegen Club Brugge Een ander Genk

KRC Genk pakte na de winterstop 14 op 18 en mag zich dan ook stilaan opmaken voor Play-Off I. Een topper konden Peter Maes en de zijnen echter nog niet winnen dit seizoen.

“Dat is een nieuwe uitdaging” aldus Maes. “We hebben onze job gedaan tegen de ‘kleinere’ ploegen, maar nu moeten we het ook eens in de toppers tonen.” Genk speelde dit seizoen twee keer gelijk tegen Anderlecht, maar kon nog geen driepunter scoren tegen een topploeg.

“We zijn ook nooit weggespeeld in die matchen”, pareert Maes in HLN. “Maar in vijf van de zes toppers zijn we niet tot scoren gekomen, dat zijn statistieken die kunnen tellen.” Toch hoopt de Genkse coach dat het straks wél lukt. “Dit is een ander Genk. We creëren veel meer, dus je ziet wel dat deze ploeg stappen heeft gezet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws