Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lukaku: “Tegen Club geen extra motivatie nodig”

Lukaku Tegen Club geen extra motivatie nodig

Zondagnamiddag gaat Club Brugge tegen Oostende op zoek naar een nieuwe driepunter. Al zal dat geen eenvoudige klus worden. Eerder gingen onder meer Anderlecht (3-1), KRC Genk (3-2) en Standard (4-1) al voor de bijl in het Albertparkstadion.

“Ik verwacht een heel spannende wedstrijd”, vertelt Jordan Lukaku in Stadion. “Club heeft heel veel zelfvertrouwen door de zeges tegen AA Gent, maar ook wij hebben vertrouwen getankt na de winst op Lokeren. We hadden die 3 punten nodig om helemaal klaar te zijn voor de match tegen Club.”

“Al hebben wij tegen een ploeg als Club Brugge geen extra motivatie nodig”, gaat de linksachter van KVO verder. “Het is sowieso al het mooiste seizoen ooit voor Oostende, maar het kan nog mooier. Het zou een primeur zijn als we Europees voetbal halen. Als het kan, waarom niet?” vraagt Lukaku zich luidop af.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws