Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lukaku looft Club-speler: “Hij kan me pijn doen”

Lukaku looft Club-speler: "Hij kan me pijn doen"

Twee weken geleden ging Club Brugge met 0-2 winnen op het veld van KV Oostende. Jordan Lukaku stond bij de Kustploeg in de basis en vertelde achteraf dat blauw-zwart erg efficiënt was. 

Onlangs mocht de linksachter van KVO zijn ideale Jupiler Pro League-elftal samenstellen. Opvallend daarbij: de broer van Romelu koos voor maar liefst zes Club-spelers. En dan is er eigenlijk nog een zevende speler van blauw-zwart waar Jordan naar opkijkt.

“Felipe Gedoz kan me pijn doen”, vertelt Jordan in Sport/Voetbalmagazine. “Het enige nadeel bij hem is dat hij wat wisselvallig is. Maar het is een flankspeler zoals er maar weinig zijn in de Jupiler Pro League. Hij gaat op zijn doel af en schakelt een man uit. Dat gebeurt in België veel te weinig. Maar dat is dan weer goed nieuws voor mij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws