Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lestienne: “Had meer naar Preud’homme moeten luisteren”

Lestienne Had meer naar Preud'homme moeten luisteren

Zware tijden voor Maxime Lestienne. Na de dood van zijn ouders heeft de 23-jarige flankaanvaller het moeilijk om zijn beste niveau terug te vinden. Zo speelde hij afgelopen week met Jong PSV. Maar Lestienne is vastberaden om zich in de Eredivisie te bewijzen.

Lestienne was één van de absolute smaakmakers tijdens zijn periode bij Club Brugge, maar in zijn laatste seizoen liep het allemaal wat minder. “Als ik slimmer was geweest, dan had ik meer naar Michel Preud’homme geluisterd toen ik bij Club zat. En dan had ik wellicht meer geleerd. Ik heb daar spijt van”, vertelt Lestienne aan HLN.

De Brugse coach sprak onlangs in een filmpje van Proximus 11+ nog zijn steun uit voor Lestienne. “Dat raakt me diep”, reageert de speler van PSV, die straks wil schitteren bij de koploper in Nederland. “Omdat ik wil zorgen dat alles opnieuw goed zit in mijn hoofd, werk ik nu samen met een mental coach”, klinkt het. Het bijhorend filmpje kan je hier bekijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws