Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Klacht ingediend tegen bekerfinale op zondag 20 maart

Klacht ingediend tegen bekerfinale op zondag 20 maart

Normaal gesproken vindt de bekerfinale tussen Club Brugge en Standard plaats op zondag 20 maart om 16u. Heel wat supporters van beide ploegen hebben intussen zelfs hun ticket al. Maar mogelijk wordt de datum alsnog veranderd.

De Amauterliga is het namelijk niet eens met de keuze voor zondag 20 maart en diende klacht in bij de KBVB. “Volgens de regels moet de kalendermanager een voorstel indienen bij het Uitvoerend Comité en daar moet gestemd worden, maar dat is niet gebeurd. Op die manier zijn de amateurclubs buitenspel gezet”, vertelt Didier De Baere van de Amateurliga in HLN.

Volgens diezelfde Amateurliga zijn er op zondag om 16u te veel matchen in de lagere reeksen die afgewerkt dienen te worden. “De ticketverkoop van de kleinere thuiswedstrijden, waarvan de amateurclubs moeten overleven, komt op die manier in het gedrang”, klinkt het. Binnen de 14 dagen moet de klacht behandeld worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws