Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen komt met heuglijk nieuws

Jelle Vossen komt met heuglijk nieuws

Het gaat goed met Jelle Vossen. Zowel op als naast het veld is de Brugse aanvaller tegenwoordig erg gelukkig. Maar daar heeft de 26-jarige Limburger dan ook alle reden toe! 


Audry, de vrouw van Jelle, maakte zojuist namelijk bekend dat ze 4 maanden zwanger is. “Binnenkort zijn we met 4”, klinkt het bijschrift. Naast Jelle, Audry en viervoeter Zeus komt er binnenkort dus een nieuwe Vossen in het gezin.

Jelle Vossen wordt papa

Bij deze willen wij Jelle en Audry dan ook van harte proficiat wensen. Wij twijfelen er niet aan dat jullie een goede papa en mama zullen zijn. Vergeet niet om de kleine spruit straks met de blauw-zwarte kleuren op te voeden! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws