Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Inter aast op Brugse draaischijf

Inter aast op Brugse draaischijf

Sinds het vertrek van Victor Vazquez ontpopt Hans Vanaken zich meer en meer tot dé sterkhouder op het Brugse middenveld. Vooral zijn samenspel met Lior Refaelov verloopt momenteel uitstekend.

Die goeie prestaties zijn ook Inter niet ontgaan. De Italiaanse club volgt de middenvelder van blauw-zwart al van toen hij bij Lokeren speelde en heeft serieuze interesse in Vanaken. Vooral trainer Roberto Mancini zou helemaal wild zijn van de 23-jarige middenvelder.

Volgens het Italiaanse ilsussidiario wil Inter de onderhandelingen met Club eerstdaags opstarten. Daarna volgt er, afhankelijk van het verloop van de eerste gesprekken, mogelijk een bod van het nummer 5 in de Serie A.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws