Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik had veel liever gehad dat Jelle tegen Genk was geschorst”

"Ik had veel liever gehad dat Jelle tegen Genk was geschorst"

Zondag wacht voor Club Brugge de moeilijke verplaatsing naar Genk. Aangezien Abdoulay Diaby niet inzetbaar is vanwege zijn hamstringblessure, verschijnt Jelle Vossen wellicht aan de aftrap tegen zijn ex-ploeg. 

Zondag 14 februari, zo rond 16.15 uur. Een luide vloek in de auto van Rudi Vossen, de vader van Jelle. Hij verneemt via de radio hoe zijn zoon ostentatief geel krijgt door voor de bal te blijven staan. Zijn vijfde… Daardoor was Jelle geschorst tegen Westerlo, maar kon hij dus sowieso spelen tegen Genk.

“Ik had veel liever gehad dat Jelle die kaart tegen Westerlo had gekregen”, zucht Rudi Vossen in HLN. “Dan was hij geschorst op Genk.” Moeder Karien Steegen vindt de hele situatie wat opgeklopt. “We hebben veertien mooie jaren beleefd in Genk. Een jongen van de streek die heel erg gewaardeerd werd. En nu, nu is plots niets meer goed aan hem.”

Met een bang hartje zullen de ouders van Jelle zondag richting Cristal Arena afzakken. “Ik hoop dat alles toch binnen de grenzen blijft. Het blijft voor ons een bevreemdend gevoel dat Jelle nu als de vijand terugkeert naar het stadion waar hij zo gelukkig is geweest. Maar wij kunnen iedereen bij Genk recht in de ogen kijken. In mijn hoofd heb ik die match al tien keer gespeeld”, besluit Rudi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws