Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Haha! Bankzitter Godeau gaat onderuit

Haha! Bankzitter Godeau gaat onderuit...

Club klopte zondagnamiddag Oostende met 0-2 en springt zo opnieuw naar de leidersplaats. De Kustboys kregen vooral in het begin van de tweede helft een resem kansen, maar misten precisie in de afwerking. Maar ook naast het veld zat het KVO niet mee.

Bankzitter Bruno Godeau, die tijdens de wintermercato Zulte Waregem inruilde voor KV Oostende, moet de stoeltjes in het Albertparkstadion duidelijk nog beter leren kennen. Hij zat erbij en keek ernaar 🙂

Gelukkig voor Godeau moet er nog maar één wedstrijd afgewerkt worden in het Albertparkstadion. Zondag komt AA Gent immers op bezoek bij KVO. Daarna wordt de voetbaltempel afgebroken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws