Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grieken willen Dioudis definitief overnemen

Grieken willen Dioudis definitief overnemen

Sokratis Dioudis streek in de zomer van 2014 bij Club Brugge neer, maar speelde nog geen minuut voor blauw-zwart. Een uitleenbeurt aan het Griekse Panionios moest de 23-jarige goalie dan ook aan speelminuten helpen. En zo geschiedde.

Intussen staat de teller van Dioudis op 900 minuten bij de Griekse eersteklasser. De huurling van Club Brugge veroverde er een basisplaats en slikte in zijn laatste vijf competitiewedstrijden geen enkel tegendoelpunt.

Panionios wil Dioudis dan ook graag definitief aantrekken. Club verlengde het contract van de doelman tot eind volgend seizoen en bijgevolg zal de vijfde in de Griekse Super League dan ook met geld over de brug moeten komen.

Volgens het Griekse contra zou Panionios al geïnformeerd hebben bij Club, maar een akkoord is er tot dusver nog niet. Naar verluidt is de club bereid om in Dioudis te investeren, maar wil men geen al te grote uitgaven doen. Club kocht Dioudis destijds voor 200.000 euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws