Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fans pakken uit met spandoek… én spelfout!

Gent-fans pakken uit met spandoek... én spelfout!

De uitschakeling in de Beker van België lag bij de Gent-aanhang duidelijk nog zwaar op de maag. Zaterdagnacht werd er immers ingebroken in Jan Breydel om het stadion te bekladden met graffiti en anti-Club slogans. De doelpalen werden blauw-wit geverfd en overal hingen stickers van de Buffalo’s.

Mogelijk ging het om een reactie op de 1-0-nederlaag en ludieke spandoeken van woensdag. Club-fans hingen immers “Gent is blauw-zwart” op ter hoogte van de Ghelamco Arena en tijdens de wedstrijd werd er een prachtig spandoek van Blue Army bovengehaald: “Blow en zwart nie vor eftjes moh vo heejel us leejven oak zoender titels blijvn we stoan onze trots goh noojs vergoan”, klonk het.

Gent-fans pakken uit met spandoek... én spelfout!

Dat inspireerde enkele Buffalo-fans tot het maken van een eigen ‘spandoek’. Het is nauwelijks leesbaar, maar wij gokken dat er “Wij spelen Champions League! Wat betekenD Croky Chips Shhhhttt…” te lezen stond.

Eerst en vooral zorg je best dat een spandoek ook gewoon de waarheid bevat, want uit de reacties van quasi elke Gent-speler droop de teleurstelling er vanaf na de verloren bekerwedstrijd. Sterker nog, ze gaven openlijk toe dat ze heel graag de bekerfinale gespeeld hadden. En volgende keer misschien ook best even dat spandoek laten nalezen. Maar goed geprobeerd!

UPDATE: intussen maakte de fan die het spandoek creëerde zich bekend en verontschuldigde hij zich via een boodschap… met spelfouten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws