Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fans nemen Brugse doelpalen onder handen

Gent-fans nemen Brugse doelpalen onder handen

De uitschakeling in de Beker van België zindert nog altijd na bij de Buffalo’s. Vannacht drongen enkele vandalen Jan Breydel binnen en werden de Brugse doelpalen blauw-wit geschilderd. Er werden ook op allerlei plaatsen Gent-stickers geplakt.

Vandaag moesten de doelpalen in Jan Breydel dan ook opnieuw wit geverfd worden en kregen de terreinverzorgers de taak om alle stickers te verwijderen. Dat meldde Stefaan Lammens op één. De Noord-tribune werd dan weer met anti-Club slogans beklad.

Eerder deze week hadden Club-supporters uitgepakt met een ludiek spandoek in Gent, ter hoogte van de Ghelamco Arena (“Gent is blauw-zwart”) en ook tijdens de wedstrijd werd er een steekje uitgedeeld aan de Buffalo’s (“Blow en zwart nie vor eftjes moh vo heejel us leejven oak zoender titels blijvn we stoan onze trots goh noojs vergoan”).

“Club wil alle supporters oproepen om er een enthousiaste maar respectvolle voetbalnamiddag van te maken en op een positieve manier te supporteren. Afgelopen woensdag hebben we getoond hoe het moet. No Sweat No Glory!”, klinkt de boodschap op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws