Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fan excuseert zich voor fout op spandoek… én doet het opnieuw!

Gent-fan excuseert zich voor fout op spandoek... én doet het opnieuw!

Onlangs kon je op BlauwZwartFans lezen dat een Gent-supporter de mist in ging met zijn spandoek: “Wij spelen Champions League! Wat betekenD Croky Chips Shhhhttt…”, prijkte op de moeilijk leesbare vod. Intussen heeft de Buffalo-fan in kwestie zich bekendgemaakt en geëxcuseerd. 

“Ik wil mij verontschuldigen voor de schrijffout op het spandoek. Het was niet de bedoeling om onze ploeg negatief in de media te laten verschijnen”, begint hij zijn excuses op Facebook.

Ik was gefrustreerd door die boeren die woensdag dachten dat ze alles aankonden, terwijl wij nog bij de beste zestien teams van Europa spelen. Ik hoop dat we nu eens als één man achter het team staan en we een schitterende voorbereiding hebben op de match tegen Wolfsburg.”

Gent-fan excuseert zich voor schrijffout spandoek

Volgens ons ziet hij even over het hoofd dat Club Brugge nog altijd de enige Belgische ploeg is die ooit de finale van de Europacup I (nu Champions League) speelde. En verder lijkt het ons aangeraden dat hij in de toekomst niet alleen zijn spandoek, maar ook zijn excuses op schrijffouten laat nakijken. Maar opnieuw, goed geprobeerd!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws