Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Genk-fans willen Vossen jennen met dit spandoek

Genk-fans hebben spandoek voor Jelle Vossen

Door de hamstringblessure van Abdoulay Diaby staat Jelle Vossen in de basis tegen zijn ex-ploeg. Dat de Genkse aanhang zijn gevoelige overgang nog altijd niet verteerd heeft, bewijst onderstaand spandoek.

Het belooft een warme zondagnamiddag te worden voor Vossen en iedereen die de Brugse spits een warm hart toedraagt. De 26-jarige Limburger zal zich alleszins aan striemende fluitconcerten mogen verwachten.

Genks spandoek voor Jelle Vossen

Daarnaast willen de Genkse supporters uitpakken met enkele spandoeken, maar het is niet zeker of die allemaal in de Cristal Arena zullen worden toegelaten. Als het bij bovenstaand exemplaar blijft, zal Vossen alleszins niet onder de indruk hoeven te zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws