Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eredivisie-sensatie bekent: “Ik kon ook naar Club Brugge”

Eredivisie-sensatie bekent Ik kon ook naar Club Brugge

In de Eredivisie houden wij als Club-fans vooral de prestaties van Maxime Lestienne nauwlettend in de gaten. Maar de laatste tijd maakt ook Maecky Ngombo indruk. De jonge aanvaller bekende vandaag dat hij onlangs een aanbieding van Club Brugge van tafel veegde.

Ngombo is een jeugdproduct van Standard, maar mocht afgelopen zomer andere oorden opzoeken. Uiteindelijk belandde hij bij Roda JC, maar dat had ook anders kunnen lopen.

“Tweeënhalf jaar geleden kreeg ik een profcontract aangeboden en trainde ik regelmatig met de eerste ploeg mee. Maar Standard is een topploeg in België waar het vaak onrustig is. Zeker nu het alweer zeven jaar geleden is dat de club kampioen geworden is. De laatste tijd zijn er veel nieuwe spelers aangetrokken waardoor mijn contract niet werd verlengd”, vertelt hij op de officiële site van zijn nieuwe werkgever.

De 20-jarige centrumspits kon naar eigen zeggen ook in België blijven voetballen. “Ik had de mogelijkheid om naar Club Brugge over te stappen, maar daar moest ik voorlopig in het beloftenteam gaan voetballen. Vervolgens werd ik benaderd door Roda, waar ik dus de voorkeur aan gaf.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws