Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Gent is FC Barcelona niet hé”

Engels: "Gent is FC Barcelona niet hé"

Club Brugge won woensdagavond met 1-0 van AA Gent en mag zich zo opmaken voor een tweede bekerfinale in twee jaar tijd. Niemand na afloop zo gelukkig als Bjorn Engels. De centrale verdediger was er vorig jaar immers niet bij door een blessure.

“Ik kan dit gevoel met geen woorden beschrijven”, vertelt Engels. “Er valt ongelooflijk veel druk van onze schouders. Er was een duidelijk signaal nodig en dat hebben we vanavond gegeven. AA Gent is FC Barcelona niet, hé. Ook al laat iedereen dat uitschijnen”, lacht de Brugse verdediger.

In de finale wacht straks Standard, dat een maatje te groot bleek voor KRC Genk. “Ik denk dat we nu al kunnen stellen dat het een mooie en intense finale zal worden”, besluit Engels bij Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws